Program Hösten 2020 – tidig vår 2021

Under hösten har vi tyvärr fått ställa in en del aktiviteter.

Vårprogrammet 2021 kommer att färdigställas lite längre fram i vår, för att ge oss en chans att känna av vilka aktiviteter som kan fungera. Än så länge gäller därför Höstprogrammet 2020, men med följande förändringar:

OBS! Frökvällen inställd
Årsmötet framflyttat på obestämd tid

Vi återkommer med tid och plats för årsmötet när situationen kring Corona/Covid-19 har stabiliserat sig.
Det vore jättebra om du som medlem under tiden kollar så att vi har rätt e-post-adress till dig. Vi kommer nämligen att skicka så många kallelser vi kan via e-post för att spara porto. Mejla gärna: falkopingstradgardsforeningATgmail.com (byt ut AT mot ett snabel-A) och meddela oss rätt kontaktuppgifter.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är image.png

Tack till vår duktiga Program-grupp som vaskat fram de här aktiviteterna, planerat, ringt och bokat och sedan arrangerat text och bild i det här vackra programmet.