Program våren 2021

Nytt program! Vi tror på ett fint odlingsår 2021 och har satt ihop några trevliga aktiviteter som vi hoppas ska funka också i pandemi-tider.

Vi återkommer med tid och plats för årsmötet när situationen kring Corona/Covid-19 har stabiliserat sig.

Det vore jättebra om du som medlem under tiden kollar så att vi har rätt e-post-adress till dig. Vi kommer nämligen att skicka så många kallelser vi kan via e-post för att spara porto. Mejla gärna: falkopingstradgardsforeningATgmail.com (byt ut AT mot ett snabel-A) och meddela oss rätt kontaktuppgifter.

Tack till vår duktiga Program-grupp som vaskat fram de här aktiviteterna, planerat, ringt och bokat och sedan arrangerat text och bild i det här vackra programmet.