Program våren 2021

Nytt program! Vi tror på ett fint odlingsår 2021 och har satt ihop några trevliga aktiviteter som vi hoppas ska funka också i pandemi-tider.

Uppdatering 26 april.
Attans! Då var vi tvungna att ställa in i alla fall! Det gäller
hela maj månads program
som är inställt pga de numera välkända restriktionerna kring hur många som får samlas på ett ställe vid samma tillfälle.

Vi återkommer med tid och plats för årsmötet när situationen kring Corona/Covid-19 har stabiliserat sig.

Det vore jättebra om du som medlem under tiden kollar så att vi har rätt e-post-adress till dig. Vi kommer nämligen att skicka så många kallelser vi kan via e-post för att spara porto. Mejla gärna: falkopingstradgardsforeningATgmail.com (byt ut AT mot ett snabel-A) och meddela oss rätt kontaktuppgifter.

Tack till vår duktiga Program-grupp som vaskat fram de här aktiviteterna, planerat, ringt och bokat och sedan arrangerat text och bild i det här vackra programmet.