Var med och skapa det nya programmet!

Är du nyfiken på hur det går till när vi skapar programmen med våra aktiviteter för våren eller hösten? Skulle du kanske vilja få med någon alldeles särskild aktivitet i nästa program? Eller har du ett tips på ett efterlängtat trädgårdsbesök som vi skulle kunna göra tillsammans?

Då är du välkommen att vara med! I slutet av september – början av oktober börjar vi oftast spåna kring vad vi ska ha med i vårprogrammet. Det betyder att just nu har du chansen!

Hör av dig till Monica (titta under ”Kontakt”) om du vill delta i arbetet eller om du har tips. Kanske faller programgruppen för just ditt förslag, eller ännu bättre kanske kan du till och med tänka dig att hjälpa till?

Arbetet går oftast ut på att man ringer eller mejlar en person eller ett företag och frågar om vi kan få komma. Ibland föreslår vi ett datum, ibland gör de det. Många säger JA direkt, men en del kan man få höra av sig till ett par gånger innan allt är klart.

De övriga i programgruppen kommer att hjälpa dig om du är osäker på hur du ska göra.