Våga och vinn! Öppna din trädgård!

Vi har under många år ordnat trädgårdsbesök hemma hos varandra. Alla medlemmar har ju ett genuint trädgårdsintresse och god förståelse för att det inte alltid blir som man tänkt. Och alla får vi inspiration av allt möjligt man får se. De som visat sina trädgårdar brukar vara nervösa innan, men i efterhand får vi ofta höra att det varit så roligt (och att man fått lite mer gjort i trädgården, inför besöket!).

För ett par år sedan ordnade vi för första gången Öppen trädgård när ett antal av våra medlemmar också bjöd in allmänheten. Mycket mer nervöst men de som ställde upp sa alla att det var en riktig kick att få träffa så många andra personer med samma intresse.

Känner du att det skulle vara roligt att testa att visa din trädgård men tycker att du har får lite att visa eller undrar om det verkligen är något att se?

Då har du chansen nu! Var med i sommar och öppna upp för andra medlemmar i föreningen, tillsammans med ett antal ytterligare trädgårdar. Då kommer det bara lokalt folk och du är inte ensam att öppna just den dagen. Visar det sig att detta är något för dig så kan du sedan fundera på att vara med på ett större arrangemang.

Är du intresserad?

Kontakta Elisabeth Ekström, Ewa Wallin eller Annika Olausson, kontaktuppgifter finns under ”Kontakt”.