Årsmöte 2019

Välkommen till Årsmötet den 19 februari 2019, kl. 19
Vuxenskolans lokaler på Grönelundsgatan 4

I år fokuserar vi på att diskutera fjolårets motion om utträde ur Riksförbundet Svensk Trädgård. Vi kommer också att genomföra en sluten omröstning i frågan, så det är viktigt att så många som möjligt av våra medlemmar kommer dit och deltar.
Förutom detta bjuder vi som vanligt på smörgåstårta och sen blir det bildvisning. Vi har bilder från alla underbara trädgårdar vi har besökt och dessutom från alla andra aktiviteter vi ordnade också. Både folk och fä och plantor finns med i kavalkaden! 🙂

Här har vi samlat länkar till de dokument som är aktuella vid Årsmötet:

Dagordning Årsmöte 2019

Verksamhetsberättelse 2018

Kassarapport 2018

Revisorernas berättelse 2018

Underlag för diskussion om utträde ut RST

För att spara på miljön kommer vi att visa dessa dokument allt eftersom på en bildskärm under mötet. Om du som deltagare vill ha pappren för att anteckna på, kan du själv skriva ut dem från den här sidan. Du kan också höra av dig till Vuxenskolan så kan de kopiera upp en uppsättning i förväg.