Bussresa till Urban Garden Day

Vi gör ett nytt försök att besöka Kungsbacka när de arrangerar Urban Garden Day den 12 juni 2022. Förra gången fick vi ju tyvärr ställa in pga Corona-restriktioner. Men vi som varit där vet att detta är ett superarrangemang och vi vill gärna bjuda er andra på karamellen också.

Urban Garden Day innebär framför allt att många av Kungsbackas privata trädgårdar och tillsammansodlingar öppnar upp för besök, men också att konst, kultur och glädje sprids i hela stan. Läs mer om detta på www.urbangardenday.se. Där finns också kartor och beskrivningar av trädgårdarna.

Vi kommer att åka till en del av Kungsbacka, stanna där en stund och sedan kommer bussen att transportera oss in till centrum. På så sätt hinner vi att se mera utan att behöva gå så mycket. Men den som vill kan välja att gå själv och behöver då bara passa tiden för hemfärden.

Var och en tar med sig egen fika för ett stopp längs vägen, och matsäck för dagen om man inte planerar att köpa mat ute i Kungsbacka. Allmän toalett finns vid stationen i Kungsbacka och vi stannar på strategiska ställen på väg dit och hem.

Resan i korthet:

Avresa: Kl 9.00 den 12 juni från Pendlarparkeringen/McDonalds, Falköping

Beräknad hemkomst: Kl 19 (vi lämnar Kungsbacka vid 17-tiden

Sista anmälningsdag: 12 juni 2022 till Ingalill Andersson: 070-975 71 76

Avgift: 300 kr/person

Betala till: Bankgiro 92 78 55-7 eller swish 1232666742

Kom ihåg att skriva vem du är som betalar. Efter den 12 juni kommer vi att erbjuda medlemmar från andra trädgårdsföreningar att åka med om det finns platser kvar.

VÄLKOMMEN ATT FÖLJA MED OSS!