Corona/Covid-19

Från våren 2020 och framåt fick vi alla lära oss att leva med Corona-pandemin och alla de sätt den kom att påverka oss, faktiskt ända in i trädgården!

Sett från den positiva sidan har många av oss fått mycket tid att påta, bygga och njuta utomhus på olika sätt.

Å andra sidan har flera punkter i våra program för 2020 utgått eller flyttats fram, eller ändrats på annat sätt. Pandemin har också gjort det svårt att planera inför vårprogrammet 2021. Vilka aktiviteter kommer vi att kunna genomföra egentligen? Vi kommer därför att vänta lite med nästa vårprogram, som ju annars brukar skickas ut kring jul.

Men ta det lugnt, vi har ett program på gång! Det kommer bara lite senare i vår.

OBS! Frökvällen inställd

OBS! Årsmötet framflyttat på obestämd tid

Mer information kan du få via våra sociala medier, Facebook och Instagram, och via våra massmejl som du som medlem kan anmäla dig till. Och vi kommer såklart att skriva om det här på vår webbplats också, men det kan bli så att informationen kommer ut något snabbare i de först nämnda kanalerna.