Corona/Covid-19

Under våren och sommaren 2020 fick vi alla lära oss att leva med Corona-pandemin och alla de sätt den kom att påverka oss, faktiskt ända in i trädgården!

Sett från den positiva sidan har många av oss fått mycket tid att påta, bygga och njuta utomhus. Å andra sidan har flera punkter i vårt vår-program utgått eller flyttats fram, eller ändrats på annat sätt. I höstprogrammet har vi tagit hänsyn till riktlinjerna kring smittspridning och vi hoppas kunna genomföra det så som tänkt.

Vi kommer att meddela eventuella ändringar via våra sociala medier, Facebook och Instagram, och via våra massmejl som du som medlem kan anmäla dig till. Och vi kommer såklart att skriva om det här på vår webbplats också, men det kan bli så att informationen kommer ut något snabbare i de först nämnda kanalerna.